Annemiek in Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Annemiek in Boer zoekt Vrouw

BzV-Annemiek slaat terug na bedreigingen van kijkers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Boerin Annemiek uit het huidige seizoen Boer zoekt Vrouw oogst op een of andere manier veel haatgevoelens bij kijkers. Die storten elke week, na de uitzending, weer een bak ellende over haar heen via, bijvoorbeeld, twitter. Annemiek krijgt het allemaal mee.

Dat schrijft de website DenD, die in haar persoonlijke insta-pagina dook. Daar zei Annemiek het volgende over de heftige reacties. "Veel mensen hebben niet door dat het maanden geleden is." Hier een greep uit de nare comments:

Bedreigingen

"Ik krijg tips, adviezen en zelfs bedreigingen over wat ik volgende week moet gaan doen en zeggen", laat Annemiek los. Ze kan de kritiek wel aan, zegt ze, maar toch kan ze er met haar hoofd niet bij. "Het is wel bijzonder dat mensen mij goed denken te kennen en mijn geestelijke gesteldheid kunnen beoordelen na een paar kleine stukjes op tv."

Annemiek en haar mannen

Een van Annemieks afgedropen mannen, paardenboer Erik, kwam deze week ook nog in het nieuws. Hij kreeg - net als Annemiek eerder al - de roddelpers op zijn dak. Die wilde weten hoe het nu écht zit; was Erik bereid te verhuizen voor Annemiek? Is de vlam na de opnames toch nog overgeslagen? Erik mocht niks zeggen. KRO-NCRV gaf hem een spreekverbod. Oftewel: met de pers praten is verboden. Wij belden met de omroep om te vragen of dit gebruikelijk is (want wat kan Erik überhaupt spoilen?). Nou, wat blijkt? Elke deelnemer krijgt een spreekverbod tot en met het einde van het seizoen (10 mei).

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1.

Lees verder