Police Aademy op HBO Max

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Police Aademy op HBO Max

Jeugdsentiment: Nieuwe Police Academy-film in de maak voor HBO Max

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Komend voorjaar wordt in Amerika HBO Max gelanceerd, de nieuwste streamingdienst die de concurrentie aangaat met aanbieders als Netflix als Disney+. En HBO laat niets aan het toeval over om dit project een succes te maken! Eerder kondigde de zender al een reünie van Friends en een spin-off van de musicalklassieker Grease aan. Minder indrukwekkend, maar toch wel even geinig is dat HBO Max ook werkt aan een nieuwe film van Police Academy: de even melige als onweerstaanbare comedyreeks uit het onverwoestbare videotheektijdperk!

Geluidseffecten

Volgens TV Sneak zullen verschillende bekende gezichten uit de Police Academy-reeks hun opwachting maken in deze film, waaronder Steve ‘Mahoney’ Guttenberg en Michael Winslow. Je weet wel, de agent met zijn stem allemaal gekke geluidseffecten nabootst (waaronder loeiharde scheten, is me dat lachen!).

Niet The Irishman

Het is nog niet bekend of het hier om een reboot of een vervolg gaan, maar gezien de aanwezigheid van de originele cast gokken we op het laatste. We gaan er immers niet vanuit dat de peperdure techniek van The Irishman toegepast zal worden op alweer het achtste deel in de reeks. En mocht het een succes zijn, dan zullen er nog meer Police Academy-films volgen. MA-HO-NEEEEYYY!

Lees verder