Hassan Slaby, GTST

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hassan Slaby, GTST

Deze Spangas-acteur maakt deze week zijn opwachting in GTST

|
|

Laatste update:

Het was door de castfoto al een beetje verraden door de makers, maar vanaf deze week is Meerdijk weer een personage rijker! Niemand minder dan Spangas-acteur Hassan Slaby maakt zijn opwachting als de grote broer van supermarktmanager Ilyas.

Voor zijn rol in GTST kruipt Hassan Slaby in de rol van Marwan El Amrani, een levensgenieter die samen met zijn vader en streberige broertje eigenlijk de supermarkt zou moeten runnen. Hij is erop gebrand het nieuwe vriendinnetje van zijn broertje te leren kennen, maar of die daar nu zo blij mee is? Ilyas (Hamza Othman) doet er alles aan om een ontmoeting tussen die twee te voorkomen.

Warm welkom

De acteur die dus op Videoland al zijn opwachting heeft gemaakt, gaf eerder aan het ANP al aan dat hij warm is onthaald op de set van GTST. "Iedereen zat in dezelfde cirkel en die werd met mij erbij gewoon wat groter", aldus de acteur. Hij is overigens niet het enige 'nieuwe' castlid dat binnenkort de set op komt lopen: Christine van Stralen duikt namelijk ook op als Judith Schoof

We geven een Godfather of Harlem-weekend weg!

    Lees verder