Wendy van Dijk

Veronica Superguide logo
Wendy van Dijk

Hart in Aktie met Wendy van Dijk keert officieel terug

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Ken jij iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Dan kan je hem/haar nu opgeven voor een nieuwe seizoen Hart in Aktie! Het programma keert terug op SBS6 evenals de oorspronkelijke presentatrice Wendy van Dijk.

Terug na 15 jaar

Het gerucht hing al een tijd in de lucht maar nu is het bevestigd dat Hart in Aktie terugkeert op tv. Wendy van Dijk heeft het 6 jaar lang mogen presenteren, waarna Natasja Froger, Leontine Borsato en Airen Mylene het stokje overnamen. Wendy is er zelf ook ontzettend blij mee.

“Ruim 15 jaar geleden maakte ik met hart en ziel een programma waarbij we mensen met de meest uiteenlopende problemen mochten helpen, Hart in Aktie. Met plezier en trots mag ik aankondigen dat het programma terugkeert.”

Check de aankondigingsvideo hieronder.

Meer oude programma’s keren terug naar SBS6

Wil je iemand opgeven voor Hart in Aktie? Dat kan door een mailtje te sturen naar wendy@sbs6.nl. SBS6 is het nieuwe entertainmentslagschip van John de Mol en hij heeft nog veel meer oude maar geliefde programma’s in de startblokken staan. Man Bijt Hond en Lingo keren bijvoorbeeld ook terug.

Lees verder