De paden op, de lanen in! Harry Potter: Wizards Unite is nu uit in Nederland!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De paden op, de lanen in! Harry Potter: Wizards Unite is nu uit in Nederland!

Hup, naar buiten! Harry Potter: Wizards Unite verschijnt in Nederland!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het wachten op de mobile Harry Potter-game duurde korter dan verwacht! Op deze hete dag kun je Harry Potter: Wizards Unite al downloaden op je telefoon!

Het spel werd vrijdag beschikbaar in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. Vandaag kwam daar in één keer heel West-Europa bij, waaronder Nederland dus!

Daarmee is Wizards Unite nog sneller beschikbaar dan we van tevoren hadden verwacht! Afgaande op Pokémon Go dachten we dat het wel een weekje of twee zou duren, maar nu is het na twee dagen al zo ver! Houd er wel rekening mee dat vandaag veel mensen het spel voor het eerst uitproberen. Het downloaden en/of spelen kan vandaag nogal een frustrerende ervaring zijn door het hoge aantal nieuwe spelers!

Wizards Unite!

In Harry Potter: Wizards Unite gebruik je je smartphone als een toverstaf. Je loopt over straat en ziet op je scherm interessante magische zaken. Ingrediënten voor toverdrankjes, energie voor je toverstok, vijanden om te verslaan: je ziet ze allemaal op de GPS-kaart, waarna je kunt doen wat je wilt.

Het verhaal is dat magie vanuit de toverwereld naar de normale wereld ‘lekt’. Om te voorkomen dat de Dreuzels ontdekken dat er overal tovenaars zijn, moeten alle spelers samenwerken.

Harry Potter: Wizards Unite is vanaf vandaag beschikbaar voor iOS- en Android-toestellen. Het spel is op zich gratis, maar net zoals in Pokémon Go kun je het spel versnellen door af en toe de portemonnee te trekken.

Zijn jullie al als een stel hijgende heksen Harry Potter aan het spelen? Het is er in elk geval het weer voor!

Lees verder