Wizarding World of Harry Potter in Universal Orlando

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
 Wizarding World of Harry Potter in Universal Orlando

Harry Potter-fans moeten hóelang in de rij staan voor de Hagrid-achtbaan?!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het Amerikaanse pretpark Universal Orlando heeft gisteren een nieuwe Harry Potter-attractie geopend. Maar je moet er wel wat voor over hebben om daar naar binnen te kunnen!

Achtbaan

Sinds afgelopen donderdag is Universal Orlando een nieuwe attractie rijker: Hagrid's Magical Creatures Motorbike Adventure, een achtbaan die in het teken staat van de bebaarde tovenaar uit de Harry Potter-reeks. Maar de wachttijden zijn zo mogelijk nog langer dan de naam van de attractie. WFTV, de lokale nieuwszender van Orlando, meldt dat fans tot wel tien uur in de rij moeten staan om een ritje te mogen maken in deze achtbaan.

Sensatie

Op Twitter zijn de ellenlange rijen inmiddels een grotere sensatie dan de attractie zelf! Het duurde namelijk niet lang voordat de berichten binnenstroomden dat de wachttijden waren opgelopen tot acht uur.

Tot overmaat van ramp moest de attractie ook nog even worden stilgelegd omdat de achtbaan was getroffen. Wel helemaal in het Harry Potter-thema natuurlijk, maar toch…

Op het hoogtepunt (of dieptepunt, als je in de rij staat) moesten mensen tot tien uur in de rij staan om een ritje te maken op de motor van Hagrid. In die tijd kun je met een beetje goede wil zo'n beetje de halve Harry Potter-reeks kijken!

Geen wonder dat sommige fans de handdoek in de ring gooiden voordat ze hun einddoel hadden bereikt...

Leuk weetje: het ritje duurt in totaal slechts drie minuten. Dat is dus ongeveer drie uur wachten per minuut!

Lees verder