Halloween-feest from hell in horrortrailer Hell Fest

Veronica Superguide logo
Halloween-feest from hell in horrortrailer Hell Fest

Halloween-feest from hell in horrortrailer Hell Fest

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Binnenkort verschijnt Hell Fest in de bioscoop. Hierin neemt een bezoekje aan een rondreizend spookhuis al snel een gruwelijke wending…

Killer

In Hell Fest besluiten Natalie en haar vrienden om met Halloween naar Hell Fest te gaan, een rondreizend spookhuis vol akelige attracties. Wanneer de bezoekers horen dat er een moordenaar rondloopt op het festival, denken ze dat het onderdeel is van de show. Maar als de vriendengroep oog in oog komt te staan met de killer, komen ze er al snel achter dat iemand wel heel ver gaat om de klanten een arelaxte avond te bezorgen!

Horrorhits

Afgaande op de trailer belooft Hell Fest een vlotte slasher te worden met een toffe setting. Voor old school horrorfans doet het in ieder geval denken aan The Funhouse, een horrorfilm uit 1981 van Tobe Hooper (The Texas Chain Saw Massacre) met een vergelijkbaar uitgangspunt. Regisseur Gregory Plotkin maakte eerder Paranormal Activity: The Ghost Dimension en werkte daarnaast als editor aan horrorhits als Get Out en Happy Death Day. Ook de scenarioschrijvers hebben hun sporen verdiend in het genre: zij schreven eerder de scripts voor Leatherface en Polaroid!

Nieuwsgierig geworden? Hell Fest draait vanaf 18 oktober in de bioscopen!

Zie ook:

Lees verder