Hallmark komt dit jaar met 34 nieuwe kerstfilms

Veronica Superguide logo
Hallmark komt dit jaar met 34 nieuwe kerstfilms

Hallmark komt dit jaar met 34 nieuwe kerstfilms

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is net lente, maar The Hallmark Channel, beter bekend als de beerput van de cinema, heeft grootse plannen voor de kerst.

Kerstellende

Hallmark heeft aangegeven met maar liefst 34 nieuwe films te komen deze Weinachten. Dat betekent tenminste 50 uur aan nieuwe kerstellende. The Hallmark Channel komt met 22 nieuwe titels en zusterkanaal Hallmark Movies & Mysteries gooit daar nog eens een dozijn tegenaan.

Welke toppers we allemaal kunnen verwachten? Wat dacht je van Vet met paradepaardje Kellie Martin? Of een titelloos meesterwerk met Danica McKellar die vorig jaar nog te zien was in het doordachte Coming Home for Christmas? 

Merry Kissmas

Wonderbaarlijk genoeg blijven de films populair genoeg om de zaak draaiende te houden. Beginnen de kerstgevoelens alweer te kriebelen? Je kunt op Netflix nu een aantal van Hallmarks toppers in volle glorie aanschouwen. Onze persoonlijke favoriet? Merry Kissmas. Of nee, toch A Wish for Christmas. 

Voor mensen die liever buiten de feestdagen om willen genieten van Hallmark zijn er altijd nog vier seizoenen van het meesterwerk When Calls the Heart te streamen.

Lees verder