GTST, Ludo Sanders, Erik de Vogel, Caroline de Bruijn

Veronica Superguide logo
GTST, Ludo Sanders, Erik de Vogel, Caroline de Bruijn

Eindelijk: De GTST-verhaallijn van Ludo komt tot ontknoping!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na weken van spanning of hij überhaupt nog in leven is tot zijn eenzame bestaan op het booreiland, het lijkt binnenkort allemaal verleden tijd voor Ludo Sanders. De harde zakenman wordt namelijk vandaag in de aflevering op Videoland eindelijk gevonden. Nu is alleen nog de vraag of het op tijd is… 

De vooruitkijkers zagen van de week al dat een onbekende en wat vreemde vrouw contact zocht met Janine. Zij was namelijk de vinder van het briefje dat Ludo aan de poot van de kraai had vastgebonden. Janine herkende het handschrift van haar man direct, maar één probleempje: het laatste cijfer van de coördinaten was weggevallen.

Spannende helikoptervlucht

Janine (Caroline De Bruijn) besluit daarom in de uitzending van aankomende donderdag niet meer te wachten tot agent Daan (Dorian Bindels) en zijn corps eindelijk in actie komen, want de journaliste voelt dat de tijd dringt. Samen met Ludo’s trouwe compagnon Leon stapt ze in een helikopter om op zoek te gaan naar alle mogelijke plekken op het water. Als Daan haar (onder lichte dwang van Anton) vervolgens een appje stuurt dat het gaat om een verlaten boorplatform en dat het eindcijfer 7 is, vliegen ze er direct naartoe.

Laatste adem

Het lijkt er op dit moment alleen op dat de hulp te laat komt. Ludo (Erik de Vogel) ligt namelijk onder een geel dekentje op het platform en hoort de helikopter nog wel aan komen vliegen. Alleen vlak voor zijn vrouw en de liefde van zijn leven uitstapt, lijkt hij zijn laatste adem uit te blazen. Is Janine nog op tijd? Dat zien we hopelijk in de uitzending die maandag op Videoland te zien is (en die op 25 januari op tv komt).

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Onverwachte wendingen

Mocht Ludo toch nog levend en wel terugkeren, komt hij duidelijk niet in een gespreid bedje terecht. Zijn dochter Nina heeft net zijn veilinghuis verkocht, zijn trouwe medewerker heeft een dag eerder Meerdijk verlaten en ook Richard lijkt nog niet klaar met hem te zijn. “Als Ludo ademend het ziekenhuis verlaat, is hij van ons”, zegt hij tegen Billy in de vooruitblik. “Ik wil zijn huis, zijn bv, zijn geld, zijn schilderijen… ik wil alles.” Daar is hij dus mooi klaar mee!

GTST zie je op maandag t/m donderdag om 20.00 uur op RTL of Videoland.

Lees verder