Maxime en Montana Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime en Montana Meiland

Opnieuw grote tegenvaller voor Maxime en Montana Meiland

|
|

Laatste update:

Meid, wat een gezeik allemaal! Dan doe je nobel kluswerk voor gezinnen in nood, kijken er steeds minder mensen naar... Het overkomt Maxime en Montana Meiland wéér nadat ze al steeds minder lekker gingen met de Chateau Meiland-spin-off Petit Chateau op SBS6.

Meiland-zusjes Maxime en Montana fixen babykamers voor gezinnen die daar bijvoorbeeld de tijd of het geld niet voor hebben. Soms hebben ze daar vrij heftige en emotionele redenen voor, zoals in de uitzending van gisteren. Uiteindelijk kregen de meiden zelfs de goedkeuring van hun interieur-mentor Martien. De kijkers nemen er ondertussen steeds meer afstand van...

Petit Kijkcijfers

De 'wat goéééd'-stemming zat er aanvankelijk nog wel lekker in. Maxime en Montana begonnen Petit Chateau met 783.000 kijkers, zo bleek uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Sindsdien zakten die aantallen alleen maar en vorige week donderdag beleefden de zussen een dieptepunt door de heftige Songfestival-concurrentie. Er keken toen 389.000 mensen.

Opnieuw grote tegenvaller voor Maxime en Montana Meiland

Geen Chateau-waardige cijfers

Oké, oké, tegen het liedjesfestijn in eigen land opboksen en dan nog bijna 400.000 kijkers trekken: dat is stiekem best knap. Maar zónder die concurrentie mag je veel meer verwachten. Gisteren maakten de dames het niet waar. Met 402.000 kijkers kwamen ze niet eens in de befaamde kijkcijfer top 25 terecht. 

Petit Chateau is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder