Steffi en Roel uit BZV hebben een baby

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Steffi en Roel uit BZV hebben een baby

Grote tegenvaller voor Boer zoekt Vrouw-Steffi

|
|

Laatste update:

Een flinke domper voor de Boekelse boerin Steffi, die we allemaal nog wel kennen uit het het Boer zoekt Vrouw-seizoen van 2018. Haar grootse plan - ze wil een B&B bouwen - loopt vertraging op en het zou zomaar kunnen dat we de Rijdende Rechter of Meester Frank Visser naar Brabant moeten sturen.

Hoewel de gemeente eerder dit jaar toestemming gaf voor de plannen van Steffi, dwarsboomt de Raad van State, het hoogste rechtsorgaan van ons land, de plannen door er eens stokje voor te steken. Dat meldt Shownieuws. Maar eh, voordat we verdergaan: B&B is misschien te licht uitgedrukt. Steffi wil een soort ruiterhotel bouwen met uiteindelijk in totaal tachtig bedden, een kleine eetgelegenheid en vergaderruimtes. B&B+ dus. 

Steffi reageert

De boerin, die begin dit jaar een baby kreeg met haar grote liefde Roel, vindt het besluit teleurstellend. "Het is heel jammer dat het allemaal extra vertraging oploopt hierdoor", reageert ze bij Shownieuws. "Als dit niet was gebeurd, had het er al gestaan en hadden we natuurlijk een top openingsjaar kunnen draaien, nu door corona de meeste mensen er voor kiezen in eigen land op vakantie te gaan."

Boze buurtbewoner

Een klagende overbuurman van Steffi nam een advocaat in de arm. Die advocaat liet via Omroep Brabant weten waarom zijn cliënt dit plan absoluut niet ziet zitten. "Ze brengt het als een kleine nevenactiviteit, als B&B. Maar in werkelijkheid wordt het een grootschalige vergader- , verblijfs- en horeca-locatie die door Jan en alleman uit de wijde omtrek kan worden bezocht. Dat leidt straks tot enorme verkeersbewegingen." Steffi laat ondertussen weten dat ze de strijd niet opgeeft, dus eh... wie gaat Mr. Visser bellen?

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder