Grote expositie in Vlaardingen over Bassie en Adriaan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Grote expositie in Vlaardingen over Bassie en Adriaan

Grote expositie in Vlaardingen over Bassie en Adriaan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na grote exposities over Harry Potter, Stanley Kubrick en Pixar is het nu de beurt aan Bassie en Adriaan. Wait… what?!

Jeugdtrauma

Helemaal verrassend is het natuurlijk ook weer niet. Bassie en Adriaan waren bijna dertig jaar op de buis te zien met verhalen als ‘Het Geheim van de Schatkaart’, ‘De Huilende Professor’ en natuurlijk ‘De Plaaggeest’, goed voor menig jeugdtrauma. Voeg daarbij hun talloze circusoptredens en theatershows, en je hebt genoeg materiaal om een tentoonstelling mee te vullen!

Dierbare herinneringen

De tentoonstelling toont dan ook honderden spullen uit de carrière van de kindervrienden. “Alle spullen waar onze fans dierbare herinneringen aan koesteren, zijn te zien”, vertelt Bassie. “Van de kroon tot Robin, van het masker van de plaaggeest tot de échte caravan en auto.” Alsof dat nog niet genoeg is, zullen de clown en de acrobaat zelf ook regelmatig bij de expositie aanwezig zijn om met bezoekers op de foto te gaan en verhalen te vertellen over hun leven en werk.

Fans van Bassie en Adriaan moeten afreizen naar Vlaardingen. Daar is de overzichtstentoonstelling van 8 juli tot en met 3 september te zien in Theater Flamingo.

Lees verder