Groot babynieuws voor BzV-koppel Steffi en Roel

Ja hoor, er is weer groot nieuws voor Boer zoekt Vrouw-koppel Steffi en Roel! De twee lovebirds zijn namelijk weer in verwachting. Op Instagram deelt Steffi het fijne nieuws met een zoete foto van hun gezin. 

Steffi en Roel
© Brunopress/Patrick van Emst

Paarkenfokker Steffi en Roel vonden elkaar helemaal in het seizoen van 2018. De twee zijn sindsdien gelukkig met elkaar (waarvoor zij onlangs nog iets te vieren hadden) en daarom hebben ze ook weer groot nieuws voor de BzV-fans! 

Uitbreiding

Op Instagram deelt Steffi het heuglijke nieuws dat ze weer zwanger is! "Team Verhagen gaat uitbreiden", schrijft ze bij een foto met haar paarden en haar gezin. "Ja, ja. Deze keer gaat het niet om een veulen, maar om een broertje voor Sterre!" Het stel verwelkomde in 2021 hun dochter Sterre en zij is zelfs vernoemd naar Boer zoekt Vrouw-presentatrice Yvon Jaspers. Cute!

'Dank aan Yvon'

"We zijn ons er van bewust dat dit alles behalve vanzelfsprekend is voor velen. We zijn dan ook mega blij en meer dan gelukkig dat dit wederom ons gegund is", deelt Steffi. Ook staat ze natuurlijk weer stil bij degene zonder wie dit niet was gebeurd: "Met dank aan Yvon Jaspers en het BzV-team!" De presentatrice van het populaire programma reageert dan ook enorm enthousiast op het leuke nieuws. "Jaaaa! Een jungske! Zo leuk, gefeliciteerd!", schrijft Yvon onder de Instagram-post.