Steffi en Roel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Steffi en Roel
Boer zoekt Vrouw

BzV-koppel Steffi en Roel vieren de liefde

|
|

Laatste update:

Heel eerlijk: datingprogramma's zijn een genot om naar te kijken, maar Cupido schiet zelden raak. Een uitzondering daarop is Boer zoekt Vrouw, waar al veel relaties én baby's door zijn ontstaan. Met Steffi en Roel als voorbeeld: het stel vierde dit weekend een bijzonder jubileum.

Bescheiden Steffi

Paardenfokker Steffi Verhagen veroverde in 2018 alle harten van Boer zoekt Vrouw-kijkers met haar bescheiden en sympathieke houding. De boerin kon zich destijds niet voorstellen om ooit de liefde te vinden. "Er zijn knappere mensen dan ik, dan kies je eerder een van die mensen uit dan mij", zei ze tegen Yvon. Ze kon het dan ook bijna niet geloven dat de presentatrice een stapel brieven meebracht. 

Bijzonder jubileum

Steffi viel voor de brief van Roel en nodigde hem uit. De rest is geschiedenis. In 2020 werd hun liefde bekroond met de komst van dochter Sterre Yvon (inderdaad, vernoemd naar Yvon Jaspers). En dat maakt het BzV-koppel dit weekend de liefde vierde. "Al weer 4 jaar samen & 1,5 jaar met z’n drietjes", schrijft de paardenfokker op Instagram.

Liefdesgeluk

Fans smelten van het liefdesgeluk van Steffi, Roel en hun dochter. "Wie had dat gedacht hè, toen Yvon voor t eerst bij jou thuis stond?! Jullie zijn een mooi koppel!", schrijft een fan in een reactie. Een ander: "Wat een lief gezin, jullie hebben het wel met elkaar getroffen."

Steffi heeft zich na haar deelname ontpopt als BzV-expert. De boerin gaf afgelopen seizoen geregeld haar mening over koppels als Maud en Evert, en Wendy en Rob.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder