Grijp je kans: First Dates is op zoek naar achtergrondeters

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Grijp je kans: First Dates is op zoek naar achtergrondeters

Grijp je kans: First Dates is op zoek naar achtergrondeters

|
|

Laatste update:

NPO 3-megahit First Dates is de laatste maanden uitgegroeid tot een onuitputtelijke bron van ongemak, prille liefde en epische rampdates. Nu kun jij nóg dichter op de actie zitten: BNNVARA is op zoek naar ‘achtergrondeters’ voor First Dates Hotel!

Deze First Dates spin-off gaat verder dan de reguliere show. Als koppeltjes in spé het wel zien zitten samen, kunnen ze next level gaan en inchecken in het First Dates Hotel. Daar kun je dan weer niet bij zijn. Wel mag je je opgeven om voor slechts een tientje als figurant in de achtergrond een hapje te eten. Lekker!

Wat moet ik doen?

Aanmelden kan via de First Dates-website. De draaidagen van First Dates Hotel vinden plaats op 18, 19, 20, 25, 26 én 27 januari 2019. Het enige dat je moet doen is mailen naar de producer en misschien pak je dan wel een front row seat voor alle ongemakkelijke dates! Plus: je kan Sergio de hand schudden en in de zwoele ogen van barman Victor kijken.

Waar is het?

Het is nog niet precies bekend wáár dit ‘Hotel’ zich bevindt. Wel is het programma op zoek naar duo’s wonend in het zuidoosten van het land. Dat je het weet! Duim maar alvast dat het tijdens je bezoek niet zo gruwelijk ongemakkelijk gaat worden als deze date from hell Lisa, die kijkers woedend achterliet.

Lees verder