Gordon zit in een dip en kan alle steun gebruiken!

Veronica Superguide logo
Gordon zit in een dip en kan alle steun gebruiken!

Gordon heeft hulp nodig met verslaving!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Gordon kan wel een hart onder de riem gebruiken! De presentator/zanger kickte onlangs af van cocaïne maar de weg naar herstel is geen makkie…

Op Instagram meldt Gordon dat hij er even helemaal doorheen zit. Ondanks zijn nieuwe ‘fitboy’-look heeft hij het lastig. Gordon was deze week ziek en heeft daardoor helemaal geen zin om gezond bezig te zijn. Hij geeft aan dat hij voor het eerst sinds maanden weer zin heeft om een borrel te pakken...

De artiest kan wel wat steun gebruiken, en deelt zijn dip op Instagram. Van alleen maar positieve berichten posten wordt Gordon naar eigen zeggen ‘misselijk’. Mindere periodes horen erbij, maar hij ontvangt graag een beetje aanmoediging op zijn pagina!

Gordon in de rehab

Eerder deze zomer verbleef Gordon een paar weken in een Zuid-Afrikaanse afkickkliniek, om van zijn drugsverslaving af te komen.

De ‘diva extraordinair’ verbaasde vriend en vijand met zijn stap, en het feit dat hij hier ontzettend open over vertelde. Volgens sommigen breekt de presentator het taboe over verslavingszorg open, en vervult hij hiermee een voorbeeldfunctie. Het kan gek lopen! Als iemand je een paar jaar geleden zou vertellen dat Gordon een voorbeeldfunctie zou krijgen, had je waarschijnlijk raar opgekeken.

Duidelijk is dat Gordon wel even een oppeppertje kan gebruiken. Bij dezen! Wanneer hij weer op televisie te zien is, is helaas nog niet bekend. Zijn laatste shows op SBS stelden een beetje teleur… Maar er gloort hoop: samen met Patty Brard gaat Gordon een Dr. Phil-achtig programma maken.

Lees verder