Gordon, coronavirus,

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon, coronavirus,

Gordon goudeerlijk: 'Als er alcohol in huis was, had ik het opgedronken'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gordon is inmiddels bijna alweer een jaar afgekickt van de drank en drugs, maar de zanger heeft het er - vooral met de quarantaine - behoorlijk lastig mee.

Gordon vertelt er openhartig over in LINDA.

Boodschappen doen

"Ik had veel houvast aan de meetings, waar ik nu niet meer naartoe kan", legt hij uit aan het blad. "Ik zorg dat ik geen alcohol in huis heb, maar als het er wél was geweest, had ik het opgedronken." Daarom haalt iemand anders voor hem de boodschappen in huis. Gordon zelf komt er alleen uit om af en toe naar zijn huis in Amsterdam te gaan. Van stilzitten wordt hij namelijk 'gek'.

Geluksmoment

Toch weet de zanger ook wel dat hij er uiteindelijk niet gelukkiger van wordt. "Dat geluksmoment van een lekker glas wijn of een lijn coke mis ik enorm. Het verzacht de boel tenminste een beetje. Nu heb ik niks en moet ik er gewoon elke dag en nuchter doorheen. Ik vind het een ramp." Hoe groot de ramp ook is, eerder liet hij weten nu een voorbeeld te zijn voor andere mensen. "Ik moet sterk blijven voor de mensen voor wie ik een voorbeeld ben geweest de afgelopen tien maanden. Dat geeft ook best een druk, het publieke oog. Ik mag niet verzwakken," zei Gordon toen.

Wij hopen dus dat het hem blijft lukken om clean te blijven! 

Lees verder