Gordon Heuckeroth

Veronica Superguide logo
Gordon Heuckeroth

Gordon haalt uit naar Memphis Depay: ‘so not done!’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gordon is not amused. De razend populaire voetballer Memphis Depay postte een foto die nogal in het verkeerde keelgat schiet bij de presentator.

Gordon, die zelf ook nog even voor insta-opschudding zorgde na een foto van een mysterieuze man, kreeg Memphis' nieuwe foto onder ogen. Hierin poseert hij met een leeuwtje op zijn rug. Nee, we bedoelen niet die gigantische tattoo, maar een écht leeuwenwelpje. Euhm... zijn we hier in Netflix-hit Tiger King beland ofzo?!

Memphis en zijn leeuw

"So not done!!!!", schrijft een overduidelijk boze Gordon bij de foto. En hij krijgt nogal wat bijval. "Eens, te triest voor woorden. Net als die voetballers die in Dubai met beren op de foto gaan...", vindt de een. "Helemaal met je eens! Dit zijn geen huisdieren! Minpunten voor Memphis", zegt de ander.

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar-)films moet je niet missen!

Tiger King

Hoewel veel volgers van Memphis het een toffe foto vinden, gaat een groot deel van zijn fans helemaal los. "Droeftoeter! BAN LION BREEDING", zegt ene Jordy bijvoorbeeld. En die is niet alleen. Het regent reacties van mensen die vinden dat je zulke dieren niet zomaar mag knuffelen. Een punt dat kijkers van de eerdergenoemde Netflix-klapper Tiger King maar al te goed zullen herkennen. De inmiddels zeer bekende dierenactiviste Carole Baskin maakte het stoppen van tijgers (en leeuwen) fokken namelijk tot haar levenswerk. 

Lees verder