Ginny & Georgia krijgen een tweede seizoen op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ginny & Georgia krijgen een tweede seizoen op Netflix

Ginny en Georgia: seizoen 2 komt naar Netflix!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Taylor Swift heeft het geprobeerd, maar zelfs zíj kan Ginny & Georgia niet stoppen! Netflix heeft zojuist het tweede seizoen van de populaire dramaserie aangekondigd.

In Ginny & Georgia komen moeder Georgia (Brianne Howey) en haar dochter Ginny (Antonia Gentry) voor de zoveelste keer in een nieuw stadje wonen. Georgia is enorm spontaan, maar niet een bijzonder goede moeder: het liefst wil ze vriendinnen zijn met haar verstandige dochter. Ginny worstelt ondertussen met haar puberleven én zorgt voor haar broertje. Langzaam wordt duidelijk dat Georgia wél alles over heeft om haar kinderen te beschermen.

Aan het einde van het eerste seizoen ontdekken we hóe ver Georgia heeft moeten gaan, maar Ginny schrikt zich een hoedje en gaat er vandoor. We geven toe: het einde van seizoen 1 was nogal open, dus de aankondiging van seizoen 2 is niet héél verbazingwekkend.

Ginny & Georgia komen terug!

Ginny & Georgia was meteen een dikke hit op Netflix en werd in de eerste maand al door zo’n 52 miljoen mensen bekeken. Taylor Swift was flink boos op de makers nadat er een lullig grapje over de zangeres voorbijkwam. Heeft dit de serie minder populair gemaakt of juist méér?

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Wanneer het tweede seizoen van Ginny & Georgia precies verschijnt is nog niet bekendgemaakt. Aangezien het eerste seizoen afgelopen februari verscheen, verwachten we dat de nieuwe reeks begin 2022 uitkomt.

Lees verder