Gezocht: jonge hoofdrolspelers voor Tik Tak!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gezocht: jonge hoofdrolspelers voor Tik Tak!

Gezocht: jonge hoofdrolspelers voor Tik Tak!

|
|

Laatste update:

Het Vlaamse kinderprogramma Tik Tak keert terug, maar de makers hebben nog wel een paar jonge acteurs nodig! Schittert jouw peuter binnenkort in de onsterfelijke kinderserie?

Tik Tak vormde in de jaren 80 en 90 een welkome afwisseling tussen de andere kindertelevisiekoortsdromen! Spelende kindjes, ronddraaiende schaapjes, een schaduwmevrouw die kalm door het beeld liep… Niets meer aan doen!

Tik Tak 2.0

Dat is Ketnet schijnbaar ook niet van plan. De rustgevende elementen keren allemaal terug, inclusief de vrolijke kinderen; natuurlijk verdienen die wel een update. Hoe schattig ook, de kapsels en kleding uit het begin van de jaren 80 deden destijds al gedateerd aan. Naast educatief was Tik Tak dus eigenlijk ook een modeprogramma, avant la lettre.

Ketnet zoekt kinderen tussen de één en vier jaar oud, die al kunnen lopen. Het helpt natuurlijk als de koters niet verlegen zijn, want een televisiestudio kan vrij indrukwekkend zijn. Het is de bedoeling dat Tik Tak wordt opgenomen tussen 16 en 19 april, dus dan moet je naar Brussel kunnen om te schieten.

Aanvullende eisen vind je op de site van Ketnet. Je hebt nog tot 31 maart om je kleine superster in spe in te schrijven. Tick tock on the clock!

Nu is het alleen wachten op een nieuw seizoen Liegebeest! We hopen op een ‘gritty reboot’, voor zover de groene griezel nog niet gestoord genoeg was.

Lees verder