Patty Brard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patty Brard

Gespot: Patty Brard-toiletpapier is dé (s)hit!

|
|

Laatste update:

Soms zie je in een winkel een item waarvan je niet wist dat je het nodig had. En… soms zie je Patty Brard-toiletpapier.

Een oplettende twitteraar legde in een Kruidvat-drogisterij beelden vast van wc-papier met luipaardprint. Tot ieders verbazing prijkt Patty Brards naam boven dit opvallende accessoire. Inspiratie haalde de drogisterij uit... Patty's sjaal? 

Op social media merken mensen fijntjes op dat toiletpapier niet iets is om je naam aan te verbinden, en dat zijn nog de vriendelijkste reacties. Het levert mensen ook onaangename herinneringen op aan Patty’s avonturen in Patty’s Fort (2005), waarin de camera vrolijk op emmers met uitwerpselen inzoomde.

Patty’s Fort werd destijds benoemd tot de ‘ergste tv-show’ ooit, en Brards carrière raakte hierna jarenlang in een dodemansspiraal. De laatste jaren ging het juist weer goed met Patty: misschien dat ze daardoor gevraagd is om toiletpapier te ontwerpen. Elton John noemde dit The Circle Of Life.

Patty en Gordon

Is het toeval? Een onvoorzichtige uitglijder? Of… misschien de ultieme zelfspot? Patty Brard en Gordon zoeken sinds kort naar de meest bijzondere schoonheidsrituelen op SBS6, in het programma Patty En Gordon Op Zoek Naar Eeuwige Jeugd. Tot nu toe zijn de reacties nog niet zo zacht als comfortabel toiletpapier.

Lees verder