Sylvie Meis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvie Meis

Gerucht: Sylvie Meis gaat trouwen?

|
|

Laatste update:

Sylvie Meis kan binnenkort zomaar gespot worden in een huwelijksbootje. Verschillende Duitse media speculeren namelijk dat de diva verloofd is met haar kunstenaarsvriend (die mogelijk een oplichter is). Ook heeft Shownieuws foto’s te pakken gekregen van een knoepert van een ring!

Sylvie gaat trouwen met Niclas Castello?

Sylvie Meis heeft nu ongeveer een half jaar een relatie met liefje Niclas Castello. Hoewel de twee nooit hun relatie bevestigd hebben, zijn ze meerdere keren zoenend op de foto gezet. Sylvie stort zich tegenwoordig volledig op haar carrière als Instagram-model, dus ze weet uitstekend hoe ze op de gevoelige plaat moet worden gelegd. Het Instagram-leven is trouwens wel hard werken volgens haar!

Wat wordt de bruiloftlocatie?

Shownieuws zond gisteravond beelden uit van een nieuwe schitterende ring die La Meis om haar vinger droeg. De geruchten over een nieuw Sylvie Meis-huwelijk gonzen al weken in Duitsland, waar ze werd gespot bij Weissenhaus Grand Village Resort & Spa. Dit luxe-hotel aan de Oostzee is extreem populair voor glamourbruiloften van Duitse socialites. Zou Sylvie Meis inspiratie zoeken? Bekijk het Shownieuws-fragment hieronder, vanaf 10.55 minuut.

Sylvie Meis’ jurk

Als er een bruiloft komt, zal de jurk ook een hele operatie worden. Sylvie houdt van een beetje bloot en eerder werd ze daarvoor nog op de vingers getikt door de Duitsers en verloor ze zelfs werk erdoor!

Lees verder