Frozen 2

Veronica Superguide logo
Frozen 2

Gerucht: Elsa pas lesbisch in Frozen 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

De geruchten dat Elsa een vriendinnetje krijgt in Frozen 2, zijn al bijna zo oud als de allereerste film. Volgens een bron van het meestal vrij betrouwbare We Got This Covered, zou Disney het hebben uitgesteld van Frozen 2 naar Frozen 3. Maar Elsa gaat dus echt een vriendinnetje krijgen!

Wachten op Frozen 3

Eerder waren er al geruchten dat een nieuw vrouwelijk personage in Frozen 2 het vriendinnetje van Elsa zou worden. Of dat waar is, ontdekken we vanaf 20 november. Volgens de insider heeft Disney Elsa’s coming out echter uitgesteld naar de derde film.

Let it go?

De verhaallijn van Elsa’s vriendin zou al lange tijd bij Disney in de koker zitten, maar uiteindelijk nemen ze toch iets langer de tijd. De bron vertelt dat er intern bij Disney veel zorgen zijn over dat de film dan verboden wordt in bepaalde landen.

Elsa heeft in de eerste film geen mannelijke romance en de Frozen 2 trailers laten tot nu toe Elsa’s seksualiteit in het midden. De ijskoningin krijgt wel weer een heel catchy liedje om te zingen, die kan je hier horen.

Lees verder