Gerard Joling wil nooit meer samenwerken met Gordon: 'zelfs voor drie ton niet'

Slecht nieuws voor alle fans van bijvoorbeeld Geer en Goor Over De Vloer. Gerard Joling wil nooit meer een tv-programma maken met zijn voormalige presentatie-compagnon, zo vertelt hij aan Frank Dane in Radio 538.

Gerard Joling Gordon
© BrunoPress

Geen tv-comeback

Het gaat niet zo goed met het imago van Gordon. Niet alleen kwam hij regelmatig negatief in het nieuws wegens zijn heftige break-up met Gavin, ook zijn ex-collega Gerard Joling zit niet te wachten op een hereniging met 'Goor'. De heren werken al een poosje niet meer samen sinds hun tv-succes van bijvoorbeeld Geer en Goor Over De Vloer, maar Gerard was niet van plan de samenwerking nieuw leven in te blazen.

Hans Klok

Gerard wordt in de middagshow van Radio 538 gevraagd hoe hij denkt over een comeback met Gordon. Gerard vertelt dat Hans Klok hem nog heeft gebeld toen hij in Duitsland zat, waarop Frank Dane zegt: “We hebben hem hier in de show gehad, want Hans Klok wil jou en Gordon weer bij elkaar krijgen op televisie. Hij zou er werk van maken!" Gerard legt uit dat het topic Gordon zeker niet is besproken. "Daar heb ik het niet over gehad met hem. Absoluut niet.”

Niet meer voor het geld

"Laat Gordon gewoon lekker bijkomen in die zandbak daar in Dubai en laat mij lekker met rust, want ik sterf van het werk en ik ga zoveel leuke dingen doen", foetert Gerard verder. Frank Dane informeert of hij het ook niet zou doen voor heel veel geld. "Ik vind het zo lekker dat ik gewoon tegen jullie kan zeggen dat ik het niet voor het geld hoef te doen." Frank Dane pusht nog even door en vraagt of Gerard de samenwerking ook niet voor drie ton wil opzetten. "Nee, zélfs niet voor drie ton erbij." Dat is duidelijk!