Gavin reageert op Instagram Stories na heftige breuk met Gordon

Het komt nooit meer goed tussen Gordon en zijn inmiddels ex-Australische liefje Gavin. De breuk is meermaals uitgemeten in de media, maar Gavin laat weer van zich horen op Instagram Stories.

Gavin reageert op Instagram over Gordon
© BrunoPress

Gavin en Gordon leerden elkaar kennen in januari en eind maart was er een verloving, maar dat liep niet goed af. Gavin Rozario verbrak zijn kortstondige verloving met Gordon omdat hij de stemmingswisselingen van de zanger en presentator niet aan kon. "Het ene moment hemelt hij je helemaal op, het volgende breekt hij je volledig af en beledigt hij je tot op het bot", zei hij onlangs in de Privé. Maar Gavin wil zijn zegje ook nog doen op zijn Instagram Stories.

'Kende eigen kracht niet'

Via social media bedankt Gavin iedereen die hem heeft gesteund rondom de breuk met Gordon. "Enorm bedankt aan iedereen die me de afgelopen maand positieve berichten heeft gestuurd', meldt Gavin via Instagram Stories middels een tekst die over een selfie heen is geplakt. "Het was een uitdaging, maar ik kende mijn eigen kracht niet."  

Wat een uitvinding

Een turbulente break-up op z'n zachtst gezegd; Gordon gaat dus door allerlei emoties. Hoewel de zanger ziedend was op Gavin, is hij nu weer tot rust gekomen en maakt een nieuwe start. Gordon kan zich nu gaan focussen op Wat een Uitvinding! - een kopie van Het Beste Idee van Nederland. Het nieuwe Talpa-project is iedere zaterdag te zien. Naar de eerste aflevering keken 483.000 mensen.