Hans Klok en Gerard Joling

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hans Klok en Gerard Joling

Gerard Joling en Hans Klok openhartig over hete nacht

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is geen geheim dat Gerard Joling en Hans Klok een bijzondere band hebben. Maar wat is er nu precies tussen die twee gebeurd? Jeroen van der Boom draait er in zijn show Hoge Bomen niet omheen...

"Ik ga het gewoon vragen: hebben jullie weleens samen het bed gedeeld?" vraagt Jeroen van der Boom zonder enige schaamte. En nou, dat antwoord laat zich raden...

Seks in het openbaar

Eerst is er nog wat twijfel, maar dan kopt Gerard Joling 'm er toch in. "We hebben een keer seks gehad in de van Goghzaal in het Holiday Inn, dat was een soort museum", vertelt de zanger openhartig. "Dat was in de week van Van Gogh. En dan waren we in het Holiday Inn en spraken we dat stiekem af." Toch heeft illusionist Hans Klok er hele andere herinneringen over. "Nee, het was in het Nouveau Hotel in de Johannes Vermeer-zaal. Een andere schilder, maar dat terzijde." 

Eén van de 4500 bedpartners?!

Hans Klok zal de nacht tussen de kunst 'nooit meer vergeten', maar of dat andersom ook zo is? Dat is de vraag! De illusionist is namelijk één van de ongeveer 4500 bedpartners... of nou ja, misschien ietsje minder. "Nou, 4500 lijkt me iets veel, maar ik heb niet stilgezeten. Net als een ander, zo moet je het zien. Je moet de pony laten grazen. Maar nee, 4500 is een grap. Ik ga geen aantallen noemen." En wie daar nog meer bij hoort? Daar houdt hij wijselijk zijn mond over. "Ik hou van je, Jeroen, maar dat ga ik nu echt niet zeggen. Wie weet ooit in een biografie." Hè, wat jammer nou! 

Positieve reacties

Ondanks de seksgrappen (óf misschien wel dankzij) ontvangen Gerald Joling en Jeroen van der Boom beide veel lof voor deze uitzending van Hoge Bomen. Lees hier enkele reacties!

Hoge Bomen gemist? Bekijk hier de aflevering terug.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder