Gerard Butler keert terug, in Den Of Thieves 2

Veronica Superguide logo
Gerard Butler keert terug, in Den Of Thieves 2

Gerard Butler keert terug, in Den Of Thieves 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Genoten van de misdaad/actiefilm Den Of Thieves met Gerard Butler? De film draait nog in de bios, maar een vervolg is al zeker! Butler zien we sowieso terug als de ruwe agent ‘Big’ Nick O’Brien.

In Den Of Thieves maakt hulpsheriff O’Brien (Butler) jacht op het team inbrekers van Pablo Schreiber (‘pornstache’ uit Orange Is The New Black). De crew, bestaande uit o.a. Curtis ‘50 Cent’ Jackson en O’Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton) is van plan om de Federal Reserve te overvallen, maar O’Brien is niet van plan ze hun zin te geven.

Met een budget van 30 miljoen dollar was Den Of Thieves was geen bijzonder dure film. Wereldwijd bracht de actiefilm al snel het dubbele op, dus werd er snel besloten tot een vervolg.

Den Of Thieves 2

In Den Of Thieves 2 volgt Butler een crimineel naar Europa. De verdachte legt contact met een bende juwelendieven, gebaseerd op de ‘Pink Panthers’, en zit al snel tot aan zijn oren in de penarie. Hetzelfde geldt voor Nick O’Brien, die niet had gerekend op een conflict met zo’n gevaarlijke club. De Pink Panthers proberen de grootste diamantbeurs ter wereld te beroven, en alleen Butler en zijn team kunnen ze tegenhouden.

Het verhaal van de sequel is wederom van Christian Gudegast. Waarschijnlijk ken je zijn naam van A Man Apart of London Has Fallen. Wanneer Den Of Thieves 2 verschijnt is nog niet bekend.

Lees verder