Gemist: Wat wordt dé zomerhit van 2018?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Wat wordt dé zomerhit van 2018?

Gemist: Wat wordt dé zomerhit van 2018?

|
|

Laatste update:

Nu de winter achter de rug is, kijken we voorzichtig vooruit naar het terras en het strand. In RTL Boulevard voorspelt DJ Fernando Halman alvast dé zomerhit van 2018! Met een beetje geluk horen we ‘m van het weekend al!

Na het megasucces van Despacito vorig jaar, moeten we de volgende zomerhit ook in de hoek van de reggaeton zoeken. FunX-discjockey Fernando Halman tipt Nicky Jam en J. Balvin, met de ‘vieze’ beat van X. Het nummer, en de bijbehorende dans, gaan als een trein online. Het nummer staat een dikke maand online en werd al ruim 400 miljoen keer bekeken!

Jack van Gelder... weet het zo net nog niet! Tja, dat dansje, hè?

Het lijkt nog wat vroeg om al met zomerhits bezig te zijn, maar volgens Halman moet een nummer langzaam groeien vóór je X deze zomer o-ver-al hoort. Hier kun je alvast wennen!

Hoewel reggaeton populair is, zijn er genoeg mensen die er weinig mee hebben...

Speciaal voor hen regelde Humberto de band Chef’Special, die hun nieuwste single Nicotine speelden.

De vrijdag

RTL Late Night wist gisteravond zo’n 700.000 kijkers te trekken. Het is nog steeds (een stuk) minder dan in de hoogtijdagen van de show, maar het dieptepunt (minder dan 300.000) lijkt inmiddels achter de rug. RTL Late Night trok zelfs meer kijkers dan Pauw, al scheelde het weinig.

De winnaars van de avond waren The Voice Kids op RTL4 (1,4 miljoen) en Flikken Maastricht op NPO1 (1,3 miljoen). De hele uitzending van RTL Late Night check je hieronder.

Lees verder