Expeditie Robinson 2018 deelnemers groepsfoto

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson 2018 deelnemers groepsfoto

Gemist: Wat flikt DJ Tony Junior nou voor rare streek in Expeditie Robinson?

|
|

Laatste update:

Expeditie Robinson kreeg gisteravond een wel heel onverwachte wending. Eerst was het al een verrassing dat de tien overgebleven leden van Kamp Noord en Kamp Zuid samengevoegd werden tot één “SuperVIPteam”, waarin maar plaats was voor zeven BN'ers. Hierdoor bleven Corry Konings, Johnny Kraaijkamp Jr en Nienke Plas achter op Duivelseiland. Maar daar bleef het niet bij!

Donny eruit!

Vervolgens werd Donny Roelvink als eerste uit dit nieuw samengestelde Kamp Noord/Zuid gestemd, nadat hij vier stemmen kreeg. Slechts één stem meer dan zijn rivaal Tony Peroni Junior, die als kersverse kapitein van het nieuwe team zo niet meer de hete adem van een concurrerende kapitein in zijn nek hoefde te voelen. “Ik zie het maar zo'n beetje als ‘de sterkste moet als eerste eruit’” aldus het immer bescheiden Roelvinkje.

Maar ook Tony eruit!

Dan zou je denken dat DJ Tony Junior opgelucht was, maar nee: na de stemming had meneer Peroni ook nog een mededeling voor het team: “Als kapitein wil ik mensen die hier volledig 100% voor gaan, en ik vind dat een zwakke schakel in het team niet goed is”, aldus Tony, die in eerste instantie hier Donny een trap na leek te geven. Maar toen hij zijn zin over die zwakke schakel afmaakte bleek dat Tony het over zichzelf had!: “...Dus ik wil eigenlijk met Donny mee”, zo onthulde hij.

“Heel raar besluit”

Presentator Dennis Weening lijkt net zo verrast te zijn als de deelnemers, en hij zegt dan ook dat hij het een “heel raar besluit” vindt. Tony had immers ook gewoon zelf op kunnen stappen, en dan was Donny niet naar huis gestuurd. Toch is het vertrek van DJ Tony Junior ook weer niet zo’n donderslag bij heldere hemel, want het was vorige maand al voorspeld dat hij één van de eerste afvallers zou zijn.

Lees verder