Gemist: Vinchenzo zingt sterren van de hemel in RTL Late Night

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Vinchenzo zingt sterren van de hemel in RTL Late Night

Gemist: Vinchenzo zingt sterren van de hemel in RTL Late Night

|
|

Laatste update:

Wauw! Om zijn nieuwe single te promoten was The Voice-finalist Vinchenzo Tahapary gisteren te gast bij RTL Late Night. Daar bewees de 17-jarige zanger nogmaals over een dijk van een stem te beschikken.

Make it Rain

Na Boef en Monica Geuze was het nu de beurt aan Vinchenzo om zijn skills te laten zien in de terugkerende Late Night-rubriek ‘Onder de vleugels van Ali B’. In dit segment brengt de rapper een gast mee naar de talkshow om daar te vertellen waarom hij ervoor heeft gekozen de artiest onder zijn hoede te nemen. Natuurlijk moet er ook gezongen worden en om ons alvast een beetje lekker te maken deed Vinchenzo zijn eigen versie van de Ed Sheeran-hit Make it Rain. Die was op z’n zachtst gezegd waanzinnig. Check de performance hierboven.

Ik Hou Alleen van Jou

Ook vertelde Ali B over hun ontmoeting, die was namelijk niet bij The Voice. Sterker nog, de twee hadden al een keer eerder met elkaar het podium gedeeld. Bij een theatershow van de rapper werd Vinchenzo een keer uitgenodigd om zijn nummer Ik Hou Alleen van Jou mee te spelen. Nieuwsgierig? Een stukje van het optreden en het verhaal daarachter zie je hieronder.

Daily

Natuurlijk moest Vinchenzo ook even zijn nieuwe single ten gehoren brengen. Zo gezegd, zo gedaan en samen met zijn band deed de 17-jarige zanger het nummer Daily. Niet onverdienstelijk, al zeggen we het zelf. Luister de single hieronder nog even terug.

De hele aflevering terugkijken? Dat kan hier.

Lees verder