Bert Plagman zing eerbetoon aan Aart Staartjes in DWDD

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bert Plagman zing eerbetoon aan Aart Staartjes in DWDD

Gemist: Sesamstraat-acteur Tommie zingt prachtig eerbetoon aan Aart Staartjes in DWDD

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het nieuws dat kindervriend Aart Staartjes kwam te overlijden na een zwaar auto-ongeluk is hard aangekomen bij iedereen in Nederland. De 81-jarige acteur die 36 jaar lang de mopperkont ‘Meneer Aart’ speelde in Sesamstraat, kreeg gisteravond een bijzonder mooi eerbetoon in De Wereld Draait Door van zijn collega’s uit het kinderprogramma.

Bert Plagman (71), die we kennen als ‘Tommie’ uit Sesamstraat, zong heel gevoelig het liedje ‘Dood Zijn Duurt Zo Lang’ voor zijn overleden vriend en collega. Dit liedje zong hij eerder al eens in 2018 in de rol van Tommie. Het emotionele optreden van gisteravond kun je hieronder terugzien: 

Dit prachtige eerbetoon werd enorm gewaardeerd, kijkend naar de reacties op Twitter. Zo is te lezen dat vele traantjes weggepinkt zijn, en staat iedereen op zijn eigen manier nog eens stil bij Aart Staartjes. Bedankt ‘Tommie’! En bedankt Meneer Aart! 

Het overlijden van Aart Staartjes kwam als een harde klappen voor veel Nederlanders die opgegroeid zijn met de kindervriend. Ook BN'ers stonden massaal stil en deelden hun waardering voor de Sesamstraat-legende.

Lees verder