Gemist: The Passion in Dordrecht trekt 2,3 miljoen kijkers

Veronica Superguide logo
Gemist: The Passion in Dordrecht trekt 2,3 miljoen kijkers

Gemist: The Passion in Dordrecht trekt 2,3 miljoen kijkers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteren was het Witte Donderdag en dat betekent in Nederland sinds 2011 dat het halve land voor de buis zit voor The Passion. Dit jaar vond deze Bijbel-blockbuster plaats in Dordrecht, en als je gekeken hebt dan ben je zeker niet alleen: 2,358 miljoen Nederlanders keken naar een swingende eigentijdse versie van het levens (- en stervens)verhaal van Jezus. Deze zoon van God werd dit jaar gespeeld door Edwin Jonker, terwijl zijn moeder Maria vertolkt werd door Edsilia Rombley.

Je bent niet alleen

Naast Jonker en Rombley bestond de cast dit jaar onder meer uit Lucas Hamming als Judas, Porgy Franssen als Pilatus en Paul Sinha als Petrus. Martijn Krabbé trad op als verteller. Het thema dit jaar was Je Bent Niet Alleen, en dat was meteen ook het slotlied van deze editie. Deze meezinger kun je hieronder terugkijken.

Mocht je The Passion gemist hebben dan kun je de uitzending hier terugkijken op NPO Start. Wil je de verschillende liedjes opnieuw luisteren dan kun je via het Youtube kanaal van The Passion alle afzonderlijke songs uitkiezen.

The Passion in concert

Passion-fans die na gisteren nog lang niet genoeg hebben kunnen morgen terecht in de Rotterdamse Ahoy voor een heus “The Passion in Concert” Evenement, maar dat wisten alle Die-hard fans natuurlijk allang.

Lees verder