Zach uit Temptation Island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zach uit Temptation Island

Gemist: Temptation Island-Zach wil respect

|
|

Laatste update:

Kijkers van Temptation Island geloofden hun ogen en oren niet! Zach, de zelfverklaarde ‘CEO van Fuckboy Airlines’ ging op topsnelheid de fout in, maar eigenlijk was dat… een teken van respect?

Simone en Zach vervingen dit seizoen Gianni en Melissa. Zach gedroeg zich meteen al zo bizar dat kijkers niet geloofden dat hij en Simone écht een stelletje waren. Zach dook bovenop verleidster Romee, nadat Simone had gezegd dat ze hem onvolwassen vond, maar dat was volgens hem juist volwassen!

Zachs ‘origin story’ in het Temptation Island Cinematic Universe is dat Simone hem nogal kinderachtig vindt. Simone liet weten dat ze een beetje twijfelt over haar toekomst met Zach. ‘Als we een kind hebben, moet die dan op zijn knie zitten waar ‘fuckboy’ op staat?’

Zach was boos en besloot te bewijzen dat hij een échte man was. Hij zocht de ‘temptation’ op met Romee, maar bezweek al bijzonder snel (én beschuldigde Romee ervan hem stiekem gezoend te hebben). Ondanks alle waarschuwingssignalen dat Zach niet helemaal stabiel was, dook Romee even later tóch met hem de koffer in.

Gemist: Temptation Island-Zach wil respect

In de aflevering van gisteren meldde Zach dat hij op deze manier ‘respect had getoond naar Simone toe’, hoewel hij ook niet precies meer wist wat er nou eigenlijk gebeurd was door de drank. Online lieten Temptation Island-fans geen spáán van de partyboy heel.

Temptation Island: The Battle

Temptation Island loopt op zijn einde en Zach en Simone houden de gemoederen het meest bezig. Na zijn strapatsen op het eiland, gaat CEO Zach vrolijk verder met zijn rare streken. Hij beledigde deelnemer Christian door te zeggen ‘dat je beter als Zach in Temptation Island kunt zitten dan Christian, want die deed niks’. Toen Christian hem uitdaagde voor een robbertje matten in Boxing Influencers begon hij over ‘zijn spleetogen’.

We zijn ontzettend benieuwd naar het laatste kampvuur van volgende week, maar we houden óók ons hart vast.

Beeld: RTL

Lees verder