Deelnemers Expeditie Robinson 2019

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deelnemers Expeditie Robinson 2019

Gemist: Opnieuw publieksfavoriet Expeditie Robinson weggestemd

|
|

Laatste update:

Nu de finale in zicht komt, is niemand meer veilig. En dus moet je niet raar opkijken als een kijkersfavoriet zijn biezen kan pakken!

‘Shitzooi’

Goede survivalskills zijn allang geen garantie meer om Expeditie Robinson te winnen. Je vermogen om mensen voor je te winnen en tegen elkaar op te zetten is inmiddels minstens zo belangrijk. Dat leidde gisteravond tot een bloedstollende Eilandraad. Zowel Thomas als 'Sneaky' Fien hadden allebei zes stemmen tegen. De dertiende stem was echter noodlottig voor Thomas. Tim baalde flink van de uitslag. Op Instagram schreef hij in een reactie op onderstaande post: ‘Shitzooi, weer een maatje weg van me. Gelukkig wel een vriendschap aan overgehouden.’

Hoge ogen

Met 1.466.000 kijkers was Expeditie Robinson goed voor een vierde plek in de Kijkcijfer Top 10. Toch legde het survivalprogramma het opnieuw af tegen Maestro, dat rond diezelfde tijd was te zien op NPO 1. Andere programma’s die hoge ogen gooiden waren Zondag met Lubach en Postcode Loterij Eén tegen 100. Verder stond de Top 10 vooral in het teken van sport, met onder meer de Formule 1-race van Max Verstappen en natuurlijk Studio Sport Eredivisie.

Lees verder