Gemist: nagellakheld Tijn geëerd met kliniek in Ivoorkust

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: nagellakheld Tijn geëerd met kliniek in Ivoorkust

Gemist: nagellakheld Tijn geëerd met kliniek in Ivoorkust

|
|

Laatste update:

Emotionele televisie bij RTL Late Night. 3FM-dj Domien Verschuuren heropende in Ivoorkust een kinderkliniek, medegefinancierd door de jonge nagellakheld Tijn. Domien en Tijns vader Gerrit spraken over de inspirerende actie van de zieke jongen.

Domien en Tijns vader Gerrit vertelden in RTL Late Night over de nagellakactie voor Serious Request.. Het enorme succes, maar ook de tragische, onvermijdelijke afloop… De zesjarige nagellakheld overleed in juli van dit jaar.

De video, waarin Verschuuren aanwezig is bij de opening van de kliniek, kwam als een verrasing voor de ouders van Tijn. Kijk het fragment hier terug, bij RTL Late Night.

Gerrit is enorm trots op zijn zoon, en deelde nog wat ontroerende anecdotes over ‘m. Toen hij door Youp van ‘t Hek en Wendy van Dijk was benoemd tot directeur,  steeg het succes hem een béétje naar het hoofd.

RTL Late Night

Een maand geleden was het groot nieuws dat RTL Late Night niet meer in ‘Kijkcijfer top-25’ stond. De populariteit van de talkshow heeft een behoorlijke knauw gekregen, waardoor Humberto Tan bij De Wereld Draait Door aanschoof om er over te spreken.

De laatste weken zijn de kijkcijfers telkens vrij laag, hoewel er regelmatig interessante gasten aanschuiven. Zelfs de uitzending met de beroemde schrijver Dan Brown trok deze week nog geen 500.000 kijkers.

De hele aflevering van RTL Late Night kijk je hier terug.

Lees verder