Miljoenenjacht winnares Barbara trekt vies gezicht

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Miljoenenjacht winnares Barbara trekt vies gezicht

Gemist: Miljoenenjacht-winnares trekt vies gezicht, gaat viral

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na het Journaal en Studio Sport was de Postcode Loterij Miljoenenjacht gisteravond het best bekeken programma van de avond met 1,488 miljoen kijkers. Die zagen hoe Barbara uit Amsterdam er aan het eind van de avond met 132.000 euro vandoor ging. Ook zagen zij hoe deze winnares vervolgens een vies gezicht trok toen ze haar overwinning mocht vieren met een glaasje champagne.

“Gatverredamme, Champagne!”

Terwijl Linda de Mol nog vrolijk de kijkers uitzwaaide, ging de winnares die naast haar in beeld stond van de champagne proeven. En gatverredamme, dat was duidelijk niet haar favoriete drankje. Het fragment was in no-time al 24 duizend keer bekeken op Twitter, dus we zijn benieuwd of Barbara naast 132.000 euro ook de 132.000 viral views haalt.

Twitteraars zaten de hele avond al de draak te steken met het nogal norse voorkomen van de deelneemster. De meeste daarvan zijn niet voor herhaling vatbaar, behalve de bovenstaande dan. De prijs van 132.000 euro kwam uiteindelijk nog als een verrassing nadat Barbara eerder op de avond al snel vrijwel alle grote bedragen had weggespeeld. De hele aflevering (met aan het eind het vieze gezicht in HD!) kun je hier terugkijken.

Lees verder