Martien Meiland in Ranking the Stars

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Ranking the Stars

Gemist: Martien Meiland als premier in Ranking The Stars

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Stel je voor dat je eergisteren tijdens Prinsjesdag niet Mark Rutte in de Ridderzaal zag zitten, maar Martien Meiland! Ja, zó ver ging Ranking the Stars gisteren op RTL 5. Martien ziet zichzelf namelijk als ideale premier, zo onthulde hij. 

De BN'ers moesten elkaar ranken aan de hand van de vraag: 'wie zou de beste premier zijn?' 3FM-dj en Expeditie Robinson-kandidaat Frank van der Lende mocht naast Paul de Leeuw staan om zijn lijst te presenteren. Martien bungelde ergens onderaan, maar daar is de Chateau Meiland-ster het totáál niet mee eens! Ook ging hij weer ouderwets zeiken op alles en iedereen - zoals we van 'm gewend zijn

Genieten van Martien

Zoals je hierboven ziet zou Martien prima uit de verf komen als grote leider van ons land. Uiteraard gingen kijkers op twitter helemaal los op zijn ambities. 

Ryanne komt met een pikant verhaal

Daarnaast was er nog iemand die de show stal: Ryanne van Dorst. Ze deed een wel héél pikante ontboezeming over haar ex-schoonmoeder Patricia Paay, die heel toevallig twee stoelen naast haar zat. Ryanne ging namelijk een tijdje met Patricia's dochter Christina Curry. Wat blijkt? La Paay liep eens doodleuk hun kamer binnen en vroeg om een telefoonoplader terwijl Christina en Ryanne, euhm, nou ja, bezig waren!

Ranking the Stars is elke woensdag om 20:30 te zien op RTL 5.

Lees verder