Gemist: kijkers nemen afscheid van De Luizenmoeder

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: kijkers nemen afscheid van De Luizenmoeder

Gemist: kijkers nemen afscheid van De Luizenmoeder

|
|

Laatste update:

Gisteren werd in De Luizenmoeder het schooljaar in stijl afgesloten. Helaas was het ook meteen het afscheid van het eerste seizoen!

Zomerfeest

Aan alles komt een eind, zo ook aan het schooljaar op basisschool De Klimop. Om het jaar uit te luiden, organiseert Hannah een zomerfeest. Alsof dat nog niet stressvol genoeg is, loopt er ook nog een externe manager rond die directeur Anton constant op de vingers kijkt. Het eindfeest op De Klimop was niet alleen de afsluiting van het schooljaar, maar ook van het eerste seizoen. Dat ging veel trouwe fans niet in de kouwe kleren zitten!

Afterparty

Met 3.171.000 kijkers was De Luizenmoeder opnieuw het best bekeken programma op de zondagavond. Andere programma’s die goed scoorden waren Moordvrouw (1.196.000 kijkers), De Reünie (1.190.000 kijkers) en Soof: Een Nieuw Begin (1.161.000 kijkers). Fans van de populaire comedyserie hoeven Hannah, Juf Ank en Anton gelukkig niet al te lang te missen: een tweede seizoen van De Luizenmoeder is al officieel aangekondigd. Daarnaast is er volgende week nog een kleine afterparty in de vorm van een speciale aflevering vol bloopers en hoogtepunten uit de hitserie!

De laatste aflevering van De Luizenmoeder is terug te zien via NPO.nl.

Lees verder