Gemist: Henk Westbroek krijgt het dameskoor stil

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Henk Westbroek krijgt het dameskoor stil

Gemist: Henk Westbroek krijgt het dameskoor stil

|
|

Laatste update:

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS probeerde de zondagsrijders zenuwachtig te maken met een gezellig dameskoor. Henk Westbroek draaide, zoals gewoonlijk, de rollen om!

De vrolijke zangeressen zijn bij Henk in het busje geplaatst om hem lekker zenuwachtig te maken, maar dat pakt toch even anders uit. Westbroeks nonchalante rijstijl brengt het dameskoor al vlug tot zwijgen! Complimenten voor Henks dochter Chrissie, die nog steeds trouw bij hem instapt.

De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS werd gisteravond niet zo goed bekeken. De concurrentie op de dinsdagavond is dan ook behoorlijk sterk! Toch werken de bizarre fratsen van de brokkenpiloten regelmatig op de lachspieren. Hoewel: je kunt deze figuren dus zomaar ergens tegenkomen!

En verder

Married At First Sight blijft populair. RTL4 scoorde ruim een miljoen kijkers met de reality show, waarin stellen elkaar voor het eerst ontmoeten op hun eigen bruiloft. Hoewel Christel en Marcel aanvankelijk voor elkaar leken te vallen, blijkt Christel toch wel veel dingen niet leuk te vinden. Marcels accent, zijn leeftijd, z’n postuur, en in het algemeen: vlees, kaas en dieren. Gezellig!

Beau van Erven Dorens’ documentairereeks Five Days Inside eindigde gisteren, met een reportage vanuit een brandwondencentrum. De show maakte erg veel indruk, en de complimenten waren niet van de lucht. Beau zelf hoopt terug te keren met een nieuwe reeks.

Op Veronica was de Champions League-wedstrijd tussen Juventus en Real Madrid een hoogtepunt. Ruim 750.000 kijkers zagen Cristiano Ronaldo even een aardig doelpuntje maken!

De hele uitzending van de Slechtste Chauffeurs van Nederland VIPs kijk je terug op RTLXL.

Lees verder