Gemist: Dionne Slagter wint It Takes 2 2018

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Dionne Slagter wint It Takes 2 2018

Gemist: Dionne Slagter wint It Takes 2 2018

|
|

Laatste update:

Ze was al wekenlang de grote favoriet en in de finale liet zij geen steken vallen: Dionne Slagter is op overtuigende wijze de winnares geworden van It Takes 2 2018. De ondergetatoeëerde vlogster met het roze geverfde haar versloeg FunX-DJ Eva Cleven. 918 duizend kijkers zagen hoe Dionne haar favorietenrol waarmaakte in de finale.

Publieksjury maakt het verschil

Slagter en haar coach Marcel Veenendaal brachten een imponerende versie van John Legend’s Ordinary People ten gehore, terwijl Eva Cleven en haar coach Romy Monteiro indruk maakten met een spetterende uitvoering van Bruno Mars’ Finesse. Nadat juryleden Angela Groothuizen, Ronnie Flex en Gerard Ekdom de performances van Dionne en Eva unaniem met tienen beoordeelden kwam de tussenstand op 30 - 30 te staan. Hierna kwam het aan op de publieksjury om te bepalen wie er als winnaar naar huis zou gaan. Hier bleek Dionne met 53 punten te winnen van Eva die 47 punten in de wacht sleepte.

“Holy Shit!”

Na de bekendmaking van de uitslag stond de winnares perplex: “Ik zag 'm totaal niet meer aankomen eigenlijk, holy shit?!” zo riep Dionne uit. Hierna riep ze meteen haar duetpartner Marcel Veenendaal erbij, want ze wilde sportief de eer met de Direct-zanger delen. Naast Dionne Slagter en Eva Cleven stonden ook Leo Alkemade en Jörgen Raymann nog in de finale, maar zij vielen al eerder in het programma af.

Duet met Waylon

Eerder op de avond vertolkte Dionne ook nog een duet met Waylon. Samen vertolkten ze het nummer Outlaw in 'Em, waarmee Nederland’s hoop in bange songfestivaldagen volgende week hoopt te gaan scoren in Lissabon. Deze performance leidde op Twitter tot speculatie wie Nederland volgend jaar naar Eurovisie moet sturen:

De hele finale terugkijken op RTL XL? Dat kan hier

Lees verder