• Nieuws

Gemist: Dionne en Marcel met verpletterend duet in It Takes 2

Gemist: Dionne en Marcel met verpletterend duet in It Takes 2

Marcel en Dionne speelden gisteravond de hoofdrol in It Takes 2, met een prachtig duet. Bijrollen waren er voor… aparte kledingskeuzes én het ‘stel’ van Jamai.

Youtubester Dionne ‘OnneDi’ Slagter maakte een geweldige indruk, met At Last van Etta James. Gesteund door een geweldige performance van Di-rect-frontman Marcel, liet ze de jury naar adem happen! Na haar sterke optredens van de afgelopen weken, lijkt ze momenteel de grootste favoriet.

Vaarwel, Bert

Bert van Leeuwen deed met Romy Monteiro een dappere poging op Leonard Cohens evergreen Halleluja. De presentator deed zijn best, maar miste de koffiebruine stem van Cohen óf de gevoeligheid van Jeff Buckley’s versie.

Oogpijn

Hoewel de kijkers erg te spreken waren over het zangtalent van de kandidaten (en de inzet van Bert), viel de styling niet helemaal in goede aarde. 
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

Uiteindelijk viel de bijl voor Bert van Leeuwen, maar tijdens de spannende ontknoping kon Evi Hanssen haar zenuwen niet helemaal bedwingen. Nadat ze in It Takes 2 mocht blijven, zwaaide ze haar benen enthousiast naar achteren. Pas op! Ook Jamai heeft er twee nodig!

Bericht wordt geladen...

It Takes 2 trok gisteravond een kleine miljoen kijkers op RTL4: iets minder dan vorige week. NPO1 was hét monster van de zaterdagavond, met ruim twee miljoen kijkers voor MindF*ck, met Victor Mids. Daarnaast werden De Kwis (1,6 miljoen), Studio Sport Eredivisie (1,49), Kassa én Frans Bauer in Amerika (beiden rond de 1,3) goed bekeken.

De hele aflevering van It Takes 2 kijk je terug bij RTLXL.