Gemist: Diederik Jekel experimenteert met de zwaartekracht in RTL Late Night

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Diederik Jekel experimenteert met de zwaartekracht in RTL Late Night

Gemist: Diederik Jekel experimenteert met de zwaartekracht in RTL Late Night

|
|

Laatste update:

De kijkcijfers van RTL Late Night zijn nog steeds niet super, maar Diederik Jekel wordt er niet minder enthousiast van! Vol geestdrift experimenteert hij met de zwaartekracht.

Journalist Diederik Jekel focust in deze terugkerende rubriek op wetenschappelijke kwesties en vragen, en doet dat zeer aanstekelijk! Je denkt misschien dat een bowlingbal sneller valt dan een voetbal, maar dat is écht niet zo… En wist je dat water helemaal niet heet hoeft te zijn om te koken? Wat ons betreft mag Jekel nog vaker langskomen!

De kijkcijfers van RTL Late Night vallen momenteel nog steeds tegen. Vorige week had Humberto Tans talkshow een korte opleving, omdat Marco Borsato aanschoof, en Tan zelf bij De Wereld Draait Door te gast was. De aflevering erna trok ongeveer 800.000 kijkers, maar gisteravond waren het er weer íets meer dan 500.000.

Kwakkelende dinsdagavond

De dinsdagavond is sowieso niet zo’n succes bij RTL4. Vermoord in het Buitenland trekt ook minder kijkers dan gehoopt: zo’n 550.000. Vorig jaar keken er op de zondagavond nog zo’n miljoen mensen naar de buitenlandse expedities van John van den Heuvel.

De quizavond van SBS6 zit ondertussen weer in de lift. De Perfecte Vraag en het grappige Mensenkennis trekken ongeveer 600.000 kijkers.

De hele uitzending van RTL Late Night kijk je hier terug. Naast de interessante wetenschappelijke proefjes, is er vooral aandacht voor zwaardere onderwerpen. Emmanuel Amming en Marlène Truideman vertellen over hun ervaringen tijdens, en na, de Bijlmerramp.

Lees verder