Gemist: De versiertip van Philippe Geubels

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: De versiertip van Philippe Geubels

Gemist: De versiertip van Philippe Geubels

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De gemeente Amsterdam wil een verbod invoeren op het sissen naar vrouwen. Philippe Geubels heeft zijn alternatieve versiermethode al klaar liggen.

Sissende kakkerlakken

Boswachter Arjan Postma vertelde het vaste team en gasten Frank en Ronald de Boer gisteravond over sissende kakkerlakken. Een mooi bruggetje voor Humberto Tan om het over sissende mannen te hebben. In Amsterdam wil de gemeente het sissen naar vrouwen verbieden, op straffe van een boete van maar liefst 4000 euro. Veel te gortig voor Philippe Geubels, die meteen weet wat zijn alternatief gaat zijn. Maar of dat nou veel beter is ...

Het Zijn Net Mensen

Onder leiding van Humberto Tan nemen cabaretiers Najib Amhali en Philippe Geubels het iedere week met wisselende gasten tegen elkaar op. De panels worden uitgedaagd met vragen over de gewoontes, uiterlijke kenmerken en geluiden van dieren. Voor de serieuze noot en uitleg over de vragen wordt Humberto vergezeld door boswachter Arjan Postma.

In het nagebouwde leslokaal van natuurwetenschapper Charles Darwin komen dit seizoen ook Frans Bauer en Lauren Verster, Britt Dekker en Rick Brandsteder, Peter Pannenkoek en Miljuschka Witzenhausen, Kees Tol en Romy Monteiro en Froukje de Both en Angela Groothuizen langs. Er keken gisteravond 909.000 mensen naar Het Zijn Net Mensen, goed genoeg voor de tiende plaats in de dagranking.

Lees verder