Gemist: de gedoemde date van Tim en Sanne

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: de gedoemde date van Tim en Sanne

Gemist: de gedoemde date van Tim en Sanne

|
|

Laatste update:

Eerste dates zijn vaak al ongemakkelijk, en als de ontmoeting wordt gefilmd wordt het er allemaal niet spontaner op. Sanne en Tim doen allebei erg hun best om hun date te laten slagen, maar soms zit het er gewoon niet in.

Tims verlegenheid zit hem behoorlijk in de weg, waardoor Sanne eigenlijk niet zoveel ziet in een vervolgafspraak. Tegelijkertijd wil ze haar afspraakje ook niet teleurstellen: misschien heeft hij gewoon niet zo’n beste avond?

Je ziet de date van Sanne en Tim rond de 40ste minuut.

First Dates

Naast de ongemakkelijke, maar aandoenlijke, date van Tim en Sanne waren er meer… interessante momenten in First Dates. Edgar voelt bijvoorbeeld meteen een bijzondere band met zijn date.

En Chuy vindt kinky seks een uitstekend gespreksonderwerp voor zijn eerste afspraakje met Anna!

Een kleine 300.000 kijkers stemden gisteravond af op First Dates. NPO3 toont elke dinsdag om 20:25 uur een reeks eerste afspraakjes, die variëren van geslaagd tot rampzalig.

Sanne wordt momenteel trouwens overspoeld met berichtjes van mannen die met haar op date willen. Zie je dat ook wel zitten? Doe dan wel een beetje je best! Aan honderd keer ‘Zullen we koffie drinken?’ heb je natuurlijk niet zo veel! 

De hele uitzending van First Dates kun je hier terugkijken.

Lees verder