Opgezadeld met Britt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Opgezadeld met Britt

Gemist: Britt Dekkers vriend boos op puppy uit Curaçao in Opgezadeld met Britt

|
|

Laatste update:

Britt Dekker mag van haar vriend geen puppy meenemen uit Curaçao, maar daar weet ze wel een oplossing op. De zesde en laatste aflevering van Opgezadeld met Britt kreeg alleen maar positieve reacties op Twitter!

Gevonden pup

Britt belt vrolijk haar vriend op met het goede nieuws: ze neemt een gevonden puppy uit Curaçao mee naar Nederland! Helaas is hij het daar totaal niet mee eens en ook haar onderhandelingen kunnen haar boze vriend niet overtuigen. "Maar dan nemen we later geen kinderen!" zegt Britt. Het werkt niet en daarom plaatst ze op Instagram een oproepje om toch een goed plekje voor de pup te vinden. 

Veel lof voor Britt

Aan de start van het programma was Britt Dekker bang dat Chateau Meiland-fans het vreselijk zouden vinden, aangezien Opgezadeld met Britt het zou vervangen. Maar ook van hen kwamen alleen maar lovende reacties! Op Twitter is ook geen enkele negativiteit over het programma te vinden, ondanks dat Angela de Jong er een 'rotstuk' over schreef. Opgezadeld met Britt was geen kijkcijferkanon maar fans hebben er wel van genoten: 

Bekijk hier de laatste aflevering van Opgezadeld met Britt terug. Naast Britt Dekker verdienen deze 9 BN'ers ook een eigen reallifesoap!

Lees verder