Gemist: bizarre burenruzie bij Mr. Frank Visser

Veronica Superguide logo
Gemist: bizarre burenruzie bij Mr. Frank Visser

Gemist: bizarre burenruzie bij Mr. Frank Visser

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Burenruzies hebben we vaker voorbij zien komen bij Mr. Frank Visser. Maar het conflict in Zaandam deed zelfs de onverstoorbare rechter de wenkbrauwen fronzen!

Hengel

Stankoverlast, blaffende honden, luidruchtige muziek, verwaarloosde tuinen en natuurlijk onenigheid over de erfgrens; Mr. Frank Visser en zijn trouwe assistent Viktor Brand hebben het allemaal al honderd keer voorbij zien komen. Maar gisteren stonden de heren toch weer voor een verrassing. Tineke uit Zaandam beschuldigde haar bovenbuurman er namelijk van dat hij ’s nachts met een hengel tegen haar slaapkamerraam tikte. Om die maffe theorie te testen, moest Viktor zelf een hengeltje uitgooien!

Soap

De bizarre burenruzie wist 635.000 kijkers aan zich te binden, goed voor een tiende plek in de Top 25 van best bekeken programma’s van gisteravond. Los van het NOS Journaal, trok Spoorloos met 1.102.000 de meeste kijkers. Ook het consumentenprogramma Radar scoorde meer dan een miljoen kijkers. Het best bekeken programma op de commerciële zenders was Goede Tijden, Slechte Tijden: 876.000 kijkers zagen de soapserie bij RTL 4.

De complete aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak is terug te zien bij KIJK.

Lees verder