Gemist: Bikkels van Robinson zitten er doorheen, maar geven niet op

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Bikkels van Robinson zitten er doorheen, maar geven niet op

Gemist: Bikkels van Robinson zitten er doorheen, maar geven niet op

|
|

Laatste update:

Ai, wat hebben de kandidaten van Expeditie Robinson het zwaar. Door de heftige regenval en het gebrek aan eten zijn de expeditieleden ernstig verzwakt. Maar opgeven? Die term staat niet in hun woordenboek.

Helemaal leeggescheten

"Ik heb gekotst, ik heb me helemaal leeggescheten, dat mag iedereen weten. Maar ik ga niet opgeven", aldus een vastberaden Dave Roelvink in de aflevering van gisteren. Waar de aflevering van vorige week in het teken van het samenspannen van de teams tegen JayJay en Alex stond, draait het deze week om de harde waarheid van het leven op een onbewoond eiland. De kampleden zijn overgeleverd aan de grillen van de natuur. Heb je de aflevering nog niet gezien, lees dan vooral niet verder.

Zie ook:

Ziek

Omdat ze zo weinig eten binnenkrijgen, komt er ook bijna niets meer uit. Iedereen heeft last van een zwakke lichaamstoestand. Niet alleen Dave en Thomas zitten er doorheen, ook Dio is geveld door ziekte. De dames hebben het al niet minder moeilijk.

Samensmelting

Zo zagen we gisteren ook hoe ernstig Chloé eraan toe was. Tijdens de eilandraad was zij het dan ook die de expeditie moest verlaten. Of toch niet? Omdat Alex de vorige keer opgegeven heeft, mocht ze haar expeditie toch nog voortzetten. En met de woorden van Dennis: "die samensmelting is nu toch wel heel erg dichtbij is", keren de expeditieleden terug naar hun kamp. Spannend!

Lees verder