Gemist: Asielzoeker Jean verlaat The Voice Kids in tranen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Asielzoeker Jean verlaat The Voice Kids in tranen

Gemist: Asielzoeker Jean verlaat The Voice Kids in tranen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteravond streden de talenten van Team Borsato in The Battles voor een plekje in de finale. Voor de 13-jarige Jean Gharibian, gevlucht uit Libanon, eindigde het Voice-avontuur met dikke tranen.

Gevlucht

Jean zorgde tijdens de Blind Auditions voor een brok in de keel van de juryleden. Niet alleen vanwege zijn stem, maar ook vanwege zijn heftige levensverhaal. Jean vluchtte vanwege een heftige echtscheiding uit Libanon en woonde pas zes maanden in Nederland. Alle drie de stoelen draaiden voor hem om, maar hij koos uiteindelijk voor Team Marco.

The Battle

Bij The Battle van The Voice Kids zongen Jean, Noa en Stef het nummer ‘I Know What You Did Last Summer’ van Shawn Mendes ft. Camila Cabello. “Het was zó goed in balans,” zei Ali B. Zowel Ali als Ilse de Lange vonden de drie talenten bij elkaar net een volwaardige band, maar helaas kon Marco maar één kandidaat meenemen naar de sing-off. En dat werd Noa. Wel had de coach lovende woorden over Jean.

"Je hebt ongelooflijk veel progressie gemaakt", aldus coach Marco Borsato vanavond na de performance van de jonge Jean Gharibian. Hij bedankt vervolgens de aanwezige medewerkers van het Centraal Orgaan Asielzoekers (COA).

Dromenjager

"Ongeacht uit welk land je ook bent gevlucht waardoor je in een opvangcentrum terechtkwam, is het mooi dat kinderen in staat worden gesteld hun dromen na te jagen. Zij hebben je daar ongelooflijk goed bij begeleid, dat vind ik echt een applaus waard."

Van deze woorden werd Jean ontzettend emotioneel. Bekijk het geweldige optreden en emotionele afscheid hierboven!

The Voice Kids

Volgende week gaat de strijd gaat verder met de talenten van Team Ilse in The Voice Kids. Je ziet het vrijdag, 20:30 uur op RTL 4.

Lees verder