• Nieuws

Gemist - Amerika valt als een blok voor Glennis Grace

Gemist - Amerika valt als een blok voor Glennis Grace

Glennis Grace is lekker bezig in America’s Got Talent. Dit nummer uit The Greatest Showman leverde de zangeres een staande ovatie op van de jury. Maar is het genoeg voor de halve finale?

Glennis stond vannacht in de liveshow van America’s Got Talent, nadat ze eerder veel indruk maakte met nummers van Whitney Houston en Prince. Met het nummer Never Enough, uit hitmusical The Greatest Showman, stond ze voor een fikse opgave!

Riskant, maar in dit geval werd haar moed dubbel en dwars beloond!

Greatest Showman

Never Enough wordt in de film gezongen door Jenny Lind, die gespeeld wordt door Rebecca Ferguson. Ferguson kan heus wel een beetje zingen, maar toch werd haar zangstem vervangen door die van oud-The Voice-deelneemster Loren Allred. Lind is in The Greatest Showman de beste zangeres ter wereld, dus Never Enough moest écht indruk maken op het publiek. Ferguson zong het nummer trouwens wél live tijdens de opnames van de film.
Bericht wordt geladen...

Never Enough!

Het is een slimme keuze om Glennis te koppelen aan Never Enough uit The Greatest Showman. De musicalfilm werd vorig jaar een onverwacht grote hit, en de soundtrack is nog steeds een hit op cd, Spotify en Youtube.

Een smart move, maar ook riskant: naast populair is het nummer ook ontzettend moeilijk om te zingen. Glennis Grace sloeg zich er fantastisch doorheen, en ontving zelfs een staande ovatie van de jury! Mel B. had nog wel wat commentaar op het niet zo flatterende jasje van de zangeres…

Bericht wordt geladen...

Spannend!

Momenteel wordt er in de Verenigde Staten driftig gestemd op de deelnemers die doorgaan naar de volgende ronde. Vannacht volgt een uitzending met de uitslag; morgenochtend weten we dus of Glennis Grace doorgaat naar de halve finale. Op basis van het schitterende optreden denken we dat het wel goedkomt, maar met stemrondes kan het soms raar lopen… Haar tegenstrevers zijn natuurlijk ook geen koekenbakkers.

Volgende week vindt er nog één kwartfinaleronde plaats, en op 4 september beginnen de halve finales. Hopelijk met Glennis Grace!