Prinses Ariane in Lech

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Prinses Ariane in Lech

Gemengde reacties na Ariane-grap Arjen Lubach

|
|

Laatste update:

Arjen Lubach ontketende eerder vandaag een klein twitterstormpje. Hij plaatste een shot uit de Koningsdagspeech van ons koningshuis waarin Ariane met grote ogen even opschrikt van een achtergrondgeluid. De een vindt het not done, de ander giert het uit.

Arjen Lubach onder vuur na misplaatste grap over prinses Ariane’, kopte RTL Boulevard vanmiddag. Maar al snel blijkt dat dit misschien een tikkie overdreven geformuleerd is. Laten we eerst eens kijken naar wat Rumag-sloopkogel Lubach nu eigenlijk plaatste:

Reacties

Slechte actie. Het is verdorie een kind. Erg beneden je niveau”, schrijft iemand. ‘Beetje flauw’ en ‘Lekker makkelijk Lubach’, klinkt het. Twitteraars nemen vooral aanstoot aan het feit dat Ariane slechts 13 jaar oud is. Dat een volwassen man daarover grapt, schiet blijkbaar in het verkeerde keelgat. "Stoer zeg! Een meisje van 13 belachelijk maken! Chapeau!"

Ariane

Toch zien velen ook gewoon een prinses die héérlijk zichzelf is. Ariane en haar goudeerlijke gezichtsuitdrukking veranderden voor sommigen namelijk al snel in een herkenbare mood. Het leverde zelfs al wat meme's op. "Wanneer je net gehoord hebt dat je volgend jaar alsnog naar Maastricht moet", bijvoorbeeld. Zoals gezegd vinden velen het gewoon wél kunnen. "Volgens mij knikkerde er iets om naast haar, ik vond het een heel grappige reactie, heerlijke puber". En: "Ik vind al die mensen die zich genoodzaakt voelen om het voor dat kind op te nemen de meest trieste van de dag, mensen lach gewoon om een grapje".

Het hele fragment kun je hieronder nog eens rustig terugkijken. Oordeel zelf:

Lees verder